+48 602 297 932 bankiet@poczta.onet.pl

Kantyny pracownicze

W swojej ofercie posiadamy kantyny pracownicze, gdzie zapewnieniamy Państwu pracownikom dostęp do wyśmienitych posiłków w trakcie pracy. W nowoczesnej korporacji czy zakładzie produkcyjnym zapewnienie kadrze pracowniczej wyżywienia stało się już standardem. Stołówka w firmie stanowi szybki i wygodny sposób na obiad oraz miejsce spotkań, integracji czy wymiany doświadczeń. Dzięki takiemu miejscu, pracownicy posiadają stały dostęp do ciepłych i smacznych posiłków. Dzięki najlepszemu jedzeniu i świetnej obsłudze sprawimy, że Państwa pracownicy będą codziennie odwiedzać firmową stołówkę.

NASZA OFERTA

Oferujemy kompleksową obsługę stołówek pracowniczych na terenie Państwa firmy. Naszą ofertę dostosowujemy do możliwości każdego lokalu, optymalizując sposób funkcjonowania stołówki, tak aby był najbardziej przyjazny dla korzystających z niej osób.

Bazując na naszym ogromnym doświadczeniu, oferujemy pomoc przy projektowaniu, wyposażaniu i wdrażaniu kantyn pracowniczych. Z przyjemnością doradzimy najlepsze i najnowsze rozwiązania gastronomiczne, a także dopasowujemy je do indywidualnego budżetu Klienta.

Opracowujemy i Obsługujemy cały proces wydawania posiłków oraz płatności, stosujemy tradycyjne terminale płatnicze jak i czytniki kart pracowniczych. Pomożemy we wdrażaniu systemu dofinansowania posiłków.

Dysponujemy profesjonalnym zapleczem i posiadamy duże możliwości logistyczne, dzięki czemu możemy zorganizować stołówki pracownicze w obiektach, które nie są wyposażone w pełnowymiarowe kuchnie.

Nasze dania i kompozycje przygotowywane są przez specjalistów i wybitnych szefów kuchni. Jesteśmy na bieżąco z najnowszymi trendami w żywieniu zbiorowym, a nasze posiłki są zawsze zdrowe, smaczne i zróżnicowane. Według potrzeb zapewniamy także menu wegańskie, wegetariańskie czy bezglutenowe.

Dbamy o to, aby nasi pracownicy stale podnosili swoje kwalifikacje, dzięki czemu nasza obsługa charakteryzuje się szybkością, profesjonalizmem oraz zawsze jest doskonale zorganizowana.

Przykładamy szczegółną uwagę o każdy, nawet najdrobniejszy detal funkcjonowania stołówki pracowniczej. Zarówno przygotowywanie posiłków, serwowanie ich, jak i utrzymywanie porządku w stołówce, spełnia najwyższe standardy BHP.